In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uw uitvaart

“Het is verstandig om tijdens het leven eens stil te staan bij de dood. Hoe moeilijk dit ook voor sommige mensen kan zijn, het is voor uw nabestaanden vaak een verlichting als u uw wensen op voorhand bespreekt en/of vast laat leggen. Op een verdrietig en moeilijk moment hoeven zij dan niet meer geconfronteerd te worden met vaak lastige keuzes”.

Bij Uitvaartverzorging van Ballegooijen is het mogelijk om een vrijblijvende en gratis afspraak te maken om al uw wensen en mogelijkheden op een rij te zetten en vast te leggen in een wilsbeschikking. Deze wilsbeschikking kunt u thuis bewaren. Een kopie hiervan slaan wij op in onze administratie, zodat indien het zover mocht komen, uw nabestaanden alles met één telefoongesprek in werking kunnen zetten.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!

De uitvaartverzekering

Tevens is het ook mogelijk om een deposito, koopsompolis of uitvaartverzekering bij ons af te sluiten. Wilt u meer informatie over uitvaartverzekeringen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Inspiratie en mogelijkheden

Omdat er tegenwoordig veel mogelijk is bij een uitvaart willen wij u via onze website de mogelijkheid geven om een selecitie van deze mogelijkheden reeds te bekijken. Voorafgaand aan bijvoorbeeld het bespreken van een uitvaart of voorbespreking kunt u op onderstaande link inspiratie op doen.
Mocht u specifieke vragen of wensen hebben welke niet op onze website worden vermeld, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

– Klik hier voor inspiratie en mogelijkheden –