In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging van Ballegooijen is reeds meer dan 50 jaar actief als uitvaartverzorging in Ridderkerk en heeft al vele uitvaarten mogen verzorgen. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten, bij wie wij gemiddeld een 9,2 scoren. Een uitvaartverzorging in Ridderkerk kiezen is natuurlijk een persoonlijke keus en er zijn diverse opties. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de partij waarvoor u kiest en dat zij qua werkwijze ook aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Uitvaartverzorging van Ballegooijen staat voor persoonlijk contact en zijn dan ook dag en nacht bereikbaar voor u. Hiernaast is het onze visie om voor ieders wensen en budget een passende uitvaart samen te stellen zodat er achteraf teruggekeken kan worden op een waardig, passend en mooi afscheid. Wij weten uit ervaring dat dit een grote rol speelt bij de verwerking van het verlies binnen het rouwproces.

Dit is ook de reden dat wij bij het bespreken van de uitvaart de tijd nemen voor u in de vorm van een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Wij begeleiden u dan bij uw keuzes en voorzien u van informatie om deze keuzes zelf te maken. Daarnaast ontvangt u aansluitend een kostenbegroting zodat u weet wat de kosten zullen bedragen en aan de hand hiervan de beslissing kunt nemen of wij de uitvaart voor u mogen verzorgen.

begrafenisonderneming Rotterdam

Verzekeringen

Ongeacht waar u verzekerd bent kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen en bent u vrij om voor onze dienstverlening te kiezen. Echter zijn er wel enkele uitzonderingen zoals o.a. natura verzekeringen. Hierbij zal de verzekeraar soms alleen de inkoopkosten uitkeren aan een derde partij om de uitvaart te verzorgen. Dit betekent dat u de rest dan zelf bij zal moeten betalen. In zo’n geval is het wellicht verstandiger om de uitvaart door de desbetreffende partij uit te laten voeren. In ons vrijblijvend gesprek kunnen wij aan de hand van uw eventuele verzekeringspolissen, u hierover u voorzien van advies en meer informatie.

Kosten en kwaliteit

Als uitvaartverzorging in Ridderkerk staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken altijd naar de balans tussen uw budget en de best mogelijke kwaliteit bij uw wensen. Uiteraard zijn de kosten daardoor heel verschillend en daarom bieden wij u altijd een kostenbegroting op maat zodat u exact weet waar u aan toe bent. De kosten van een uitvaart bedragen volgens de consumentenbond gemiddeld € 7.500,-. Dit is uiteraard al een flink bedrag en hierop kan ook zeker nog worden bezuinigd door andere keuzes te maken. Zo is een uitvaart in een intieme en kleine sfeer al snel terug te brengen in kosten. Ook hiervoor geldt net als de keuze voor een uitvaartverzorging dat dit sterk afhangt van uw persoonlijke wensen.

Neemt u dus gerust contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of kostenbegroting. Het is tevens ook mogelijk om bij ons uw uitvaartwensen op voorhand vast te leggen in ons archief. Zo kunnen uw nabestaanden op het moment van uw overlijden met één telefoontje alles in werking zetten en wordt uw uitvaart volledig volgens uw vastgelegde wensen uitgevoerd.

 

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!