In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaartonderneming Rotterdam

Uitvaartonderneming van Ballegooijen is al meer dan 50 jaar een bekende naam en een echt familiebedrijf in Rotterdam. Wij verzorgen met de grootste zorg en de hoogste kwaliteit uitvaarten in Rotterdam en omstreken. Wij informeren u dan ook graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en kosten en stemmen dit samen met u af op uw wensen. Dit alles kan door contact met ons op te nemen via ons contactformulier, e-mail, telefoon of in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Waarom kiezen voor een uitvaartonderneming Rotterdam?

Na een overlijden breekt vaak een emotionele en zware periode aan. Daarnaast moet er op praktisch vlak ineens veel geregeld worden. Zeker wanneer een overlijden onverwacht komt. Wij als uitvaartonderneming in Rotterdam kunnen u dan bijstaan en adviseren over alle mogelijkheden welke er zijn en helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kunt u en alle nabestaanden met een vertrouwd gevoel afscheid nemen en heeft u de ruimte en tijd om te rouwen. Daarnaast weten wij met onze ervaring uw wensen te vertalen naar een mooi en respectvol afscheid welke past binnen uw budget en bijdraagt welke aan de verwerking binnen het rouwproces.

Daarnaast bieden wij u eventueel allerhande handvatten en informatie voor de afwikkeling van alle andere praktische zaken welke zich aandienen na een overlijden. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf eventuele uitvaartwensen vast te laten leggen bij een uitvaartonderneming te Rotterdam en omstreken. Ook hiervoor kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken waarbij wij uw wensen vastleggen en opnemen in ons bestand. Mocht het moment van overlijden dan ooit plaatsvinden dan kan met één telefoontje van uw nabestaanden alles in gang worden gezet. Aan het vastleggen en bewaren van uw wensen zijn overigens geen kosten verbonden.

Uitvaartonderneming Rotterdam
Voorbespreking uitvaartonderneming Rotterdam

‘Welke uitvaartonderneming moet ik kiezen?’

Zoals alle keuzes rondom een uitvaart is de keuze van een uitvaartonderneming te Rotterdam ook zeer persoonlijk. De één richt zich op de laagste prijs en neemt daarbij genoegen met mindere kwaliteit en de ander richt zich meer op het luxe segment en wil graag iets exclusiefs neerzetten. Kortom er zijn tegenwoordig vele uitvaartondernemingen in Rotterdam en omstreken met ieder zijn eigen ‘formule’. Wij hanteren al meer dan 50 jaar onze eigen visie en staan voor het bieden van de best mogelijke zorg en kwaliteit gebaseerd op uw wensen en budget. Het is dan ook altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en van ons een prijsopgave te ontvangen zodat u zelf kan beoordelen of wij ook uw uitvaartonderneming in Rotterdam zijn.

 

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!