In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaart Zwijndrecht

Een uitvaart in Zwijndrecht

Indien u op zoek bent naar meer informatie naar de mogelijkheden voor een uitvaart in Zwijndrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan een halve eeuw verzorgt van Ballegooijen uitvaarten in de regio Zwijndrecht. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij u voorzien van passend advies bij het regelen van een uitvaart te Zwijndrecht. Wij weten voor ieder budget de best mogelijke opties voor u te vinden welke passen bij uw specifieke wensen.

Vooraf vastleggen van wensen

Een overlijden komt vaak onverwacht. Daarom zien wij dat op zo’n moment de nabestaanden vaak moeite hebben met het maken van alle keuzes die dan gemaakt moeten worden. Uiteraard hebben wij de ervaring om met gedegen advies dan vaak toch tot een mooi afscheid te komen. Echter is het mogelijk om uw nabestaanden te behoeden voor al deze keuzes.

Het is namelijk ook mogelijk om een afspraak te maken met ons voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Hierin bespreken wij met u de mogelijkheden en geven u desgewenst advies. Het is dan mogelijk om uw eigen uitvaartwensen door ons vast te leggen in een document. Wij slaan deze dan op in ons bestand en wanneer u dan komt te overlijden kunnen uw nabestaanden met één telefoongesprek alles in werking laten gaan en wordt uw uitvaart zo verzorgd zoals u het op voorhand met ons heeft bepaald. Hierdoor weten de nabestaanden zeker dat de uitvaart zal verlopen zoals u het heeft gewild.

Kwaliteit en prijs

Meer dan 55 jaar verzorgen wij voor onze klanten een uitvaart in Zwijndrecht. Al sinds het begin is onze visie om voor een ieder een uitvaart te kunnen verzorgen die zoveel mogelijk past bij de persoonlijke wensen maar tevens ook nog betaalbaar is. Dit omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft op een gepast en waardig afscheid. Uit ervaring weten we ook hoe belangrijk dit is voor de nabestaanden en hoe zeer dit bijdraagt aan het verwerken van het verlies. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of indien u een vraag heeft.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!