In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaart Spijkenisse

Uitvaart Spijkenisse

Ook in Spijkenisse is steeds meer mogelijk op het gebied van uitvaarten. Een uitvaart in Spijkenisse kan bijvoorbeeld plaatsvinden in het crematorium aan de Oprelseweg 3 te Spijkenisse of eventueel ook in een crematorium in de regio. Veel mensen uit Spijkenisse kiezen ook vaak voor één van de crematoria in Rotterdam. De keuze voor een crematorium is, net als alle andere keuzes, zeer persoonlijk. Wij helpen u hier dan ook graag bij. Om dit te doen bieden wij een vrijblijvend en kosteloos gesprek om uw wensen in kaart te brengen en u te voorzien van advies. Daarbij kunnen wij u ook voorzien van een inschatting van de eventuele kosten zodat u van te voren duidelijk weet waar u aan toe bent.

Uitvaart Spijkenisse
Aula van Crematorium Spijkenisse

Prijzen en kwaliteit

De prijs van een uitvaart in Spijkenisse is heel divers. Zo moet u denken aan zo’n € 1.800,- voor het meest eenvoudige en dat loopt op tot soms wel meer dan € 15.000,-. Gemiddeld genomen komt volgens de Consumentenbond een uitvaart op zo’n € 7.500,- euro. Wij bieden echter maatwerk. Dit houdt in dat wij samen met u de best mogelijke opties en kwaliteit kiezen welke passen bij uw budget en wensen. Hiermee hopen wij bij te dragen aan een afscheid hoe u het wil en dat bijdraagt aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Onze visie is namelijk dat wij voor een ieder een waardig afscheid mogelijk willen maken, wat past bij zijn/haar unieke wensen.

Vooraf vastleggen van wensen

Het is ook mogelijk om uw wensen voor een uitvaart in Spijkenisse van te voren bij ons vast te leggen. Dit kan ook met een persoonlijk gesprek waarin wij ook uw wensen bespreken en u advies geven bij uw keuzes. Zo’n gesprek is ook zonder kosten en vrijblijvend. U kunt er dan voor kiezen om het ingevulde document met uw uitvaartwensen zelf thuis te bewaren. Het is wel belangrijk dat uw nabestaanden dit formulier weten te liggen in het eventuele geval van uw overlijden. Wij kunnen ook uw formulier kosteloos bewaren in ons bestand zodat uw nabestaanden in geval van uw overlijden ons kunnen contacteren en wij alles in werking kunnen zetten zoals u het heeft gewenst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!