In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaart Rotterdam

Verzorgen van uitvaart te Rotterdam

Uitvaartverzorging van Ballegooijen is al meer dan 50 jaar een gevestigde naam en een echt familiebedrijf in Rotterdam. Wij verzorgen met zorg en aandacht uw uitvaart in Rotterdam en omstreken. Wij kunnen u voorzien van vrijblijvende informatie over alle mogelijkheden en kosten voor een uitvaart in Rotterdam en eventueel kunnen wij ook met u meedenken over uw wensen. Dit alles kan in doormiddel van contact met ons op te nemen via mail, per telefoon of in de vorm van een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op locatie.

 

Uitvaartlocaties

Voor een uitvaart in Rotterdam zijn er diverse locaties, zoals deze meest gekozen locaties:

  • Crematorium Rotterdam (Maeterlinckweg 101, Rotterdam)
  • Zuiderbegraafplaats (Slinge 50, Rotterdam)
  • Crematorium Memoriam, (Langenhorst 100, Rotterdam)
  • Crematorium / Begraafplaats Hofwijk, (Delftweg 230, Rotterdam)
  • Begraafplaats Crooswijk (Kerkhoflaan 1, Rotterdam)
Uitvaart Rotterdam Begraafplaats Hofwijk
De ‘Witte Kapel’ op Begraafplaats Hofwijk

Dit is slechts een selectie van de mogelijke locaties voor een uitvaart in Rotterdam. Uiteraard zijn er nog meer locaties en kunnen wij u adviseren bij de keuze van een locatie welke het beste bij uw specifieke wensen past. Per locatie zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden en vaak ook verschillende ruimtes om de dienst voorafgaand aan de uitvaart te houden.

 

Prijzen van een uitvaart in Rotterdam

De prijzen variëren behoorlijk op basis van de keuzes die u maakt en de wensen die u heeft. De prijzen lopen van zo’n 2.000,- voor enkel een crematie zonder verdere plechtigheid of afscheid op locatie tot bijvoorbeeld een zeer uitgebreide begrafenis met eigen graf, meerdere volgauto’s en luxe consumpties achteraf voor 15.000,-. U kunt voor beiden bij ons terecht, plus ook alles ertussenin. Wij voorzien u graag vrijblijvend van een passende offerte bij uw wensen en adviseren u bij uw keuzes. Een uitvaart in Rotterdam is voor ieder budget mogelijk, kortom wij vinden voor u de best mogelijke balans tussen uw wensen, uw budget en de best mogelijke kwaliteit en zorg. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

 

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!