In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaart Ridderkerk

Uitvaart in Ridderkerk en omstreken

Ook voor een uitvaart in Ridderkerk en omstreken kunt u terecht bij Uitvaartverzorging van Ballegooijen. Wij verzorgen hier al meer dan 55 jaar uitvaarten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend en persoonlijk advies bij het plannen van een uitvaart. De laatste jaren is er bijzonder veel veranderd binnen de uitvaartwereld. Hierdoor zijn de keuzes enorm divers en wij helpen u dan ook graag bij het in kaart brengen van uw specifieke wensen. Wij doen dit doormiddel van een persoonlijk gesprek welke vrijblijvend en kosteloos is. Hierin bespreken wij uitgebreid de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en uw financiële mogelijkheden.

Wat komt er kijken bij een uitvaart in Ridderkerk

Bij een overlijden kunt u ons bellen zodra u de arts heeft verwittigd en deze het overlijden heeft vastgesteld. Wij kunnen dan, indien u dit wenst, uw dierbare overbrengen naar het mortuarium. Daarnaast is het ook mogelijk om uw dierbare thuis op te baren op een bed of in een kist. Vervolgens maken wij met u een vrijblijvende afspraak om de wensen met u te bespreken. Hierbij kunt u denken aan de keuze van de uitvaartlocatie, de rouwkaarten, het rouwvervoer, eventuele consumpties en nog vele andere mogelijkheden. Daarbij adviseren wij u ook over de administratieve afwikkeling rondom een overlijden en kunnen u eventueel wanneer nodig doorverwijzen naar diverse specialisten, waaronder notarissen, advocaten, woningontruimers, rouwfotografen en nog diverse andere partijen binnen ons netwerk.

Uitvaart Ridderkerk
Begraafplaats Vredehof

Onze visie

Al bijna 60 jaar verzorgen wij uitvaarten in Ridderkerk en hebben wij ons werkgebied in die tijd uitgebreid naar de gehele provincie Zuid-Holland, Noord-Brabant en delen van Utrecht. We zijn echter een familiebedrijf met nog steeds dezelfde waarden als toen we begonnen. We focussen ons dan ook nog steeds op het leveren van de best mogelijke kwaliteit welke past bij uw budget. Met onze ruime ervaring kunnen wij u dan ook voorzien van het best mogelijke advies gebaseerd op de alle huidige mogelijkheden en recente ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!