In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Uitvaart Capelle aan den IJssel

Uitvaart Capelle aan den IJssel

Een uitvaart in Capelle aan den IJssel kent vele mogelijkheden. Hierbij kunnen wij u voorzien van up to date informatie en gepast advies. Reeds vele jaren zijn wij actief in de regio en blijven wij nog steeds op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de uitvaartwereld. Ook voor u kunnen wij een passende oplossing op maat bieden. In een vrijblijvend en kosteloos gesprek brengen wij graag met u uw wensen in kaart en adviseren u over de daarbij passende mogelijkheden.

Locaties en mogelijkheden

In Capelle aan den IJssel is het mogelijk om te begraven en cremeren op begraafplaats/crematorium Schollevaar. Het is mogelijk om daar de volledige uitvaart en een eventueel rouwbezoek plaats te laten vinden. Uiteraard zijn in de regio ook nog vele andere uitvaartcentra alwaar een afscheid plaats kan vinden. Waarna de overledene voor de daadwerkelijke crematie overgebracht wordt naar een crematorium naar keuze. Veel mensen uit de regio Capelle aan den IJssel cremeren ook regelmatig in het Crematorium Rotterdam of Crematorium Hofwijk te Rotterdam.

Het is overigens ook mogelijk om uw dierbare thuis op te baren en daar in besloten kring samen afscheid te nemen. Later kan dan alsnog een plechtigheid plaatsvinden op een begraafplaats of bij een crematorium, maar ook gekozen worden voor een begrafenis/crematie in stilte. Hierbij wordt de overledene naar het crematorium/de begraafplaats gebracht en daar zonder verdere aanwezigheid van nabestaanden gecremeerd of begraven.

Uitvaart Capelle aan den IJssel
Crematorium Schollevaar

Kosten en kwaliteit

Ook de kosten spelen vaak een belangrijke rol bij de keuzes bij een uitvaart in Capelle aan den IJssel. Wij bieden voor ieder budget een uitvaart. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en zorgen dat de uitvaart zoveel mogelijk verloopt zoals u voor ogen heeft. Uiteraard bespreken wij dit alles met u in een persoonlijk gesprek waarbij u ook een duidelijk overzicht van ons ontvangt over de te verwachten kosten. Dit zorgt voor een transparant beeld en weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

 

Wij verzorgen tevens uitvaarten voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat ongeacht waar u verzekerd bent wij de uitvaart alsnog kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om bij ons een uitvaartdeposito af te sluiten zodat de kosten van uw uitvaart reeds zijn gedekt. Hierover ontvangt u een jaarlijkse rente. Indien u hierover meer informatie heeft of eventuele andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!