In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Over ons

Wij zijn wij?

Uitvaartverzorging van Ballegooijen is in 1968 opgericht door H.P. van Ballegooijen te Rotterdam-Zuid, Inmiddels staan de tweede en de derde generatie hand in hand aan het roer van dit nog steeds onafhankelijke familiebedrijf waarbij dezelfde normen en waarden van vroeger worden gehanteerd, maar dan in een moderner jasje. Het werkgebied van het bedrijf is sinds de oprichting sterk uitgebreid naar geheel Zuid-Holland en in 2014 is daar zowel de provincie Utrecht als Noord-Brabant bijgekomen.

Wat is de visie van ons bedrijf?

Persoonlijke zorg, aandacht en kwaliteit staan bij ons voorop in onze dienstverlening. Voor iedereen die te maken krijgt met een overlijden proberen wij het leed zoveel mogelijk te verzachten en draaglijk te maken.

Wat is de missie van ons bedrijf?

Wij zijn een uitvaartverzorging welke voor, tijdens en na de uitvaart een bijdrage levert aan een zo goed mogelijke verwerking van het verlies. Dit doen we door het belang en de unieke wensen van de cliënten voorop te stellen. Dit alles wordt daarbij ondersteund door zowel heldere als eerlijke informatie,  persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwaliteit. Hierdoor wordt het voor de nabestaanden mogelijk om dit toch met een goed gevoel af te sluiten en kan het verlies weer verder mee te kunnen dragen.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!