In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Crematie Schiedam

Crematie in Schiedam | Crematorium Beukenhof

Ook voor een crematie in Schiedam kunt u bij ons terecht. Het crematorium Beukenhof te Schiedam is één van de mogelijke locaties om een crematie in Schiedam te houden. Het crematorium en bijbehorende begraafplaats zijn gelegen aan de Burgemeester van Haarenlaan 1450 te Schiedam. De aula van het crematorium biedt plaats aan 140 personen en kan met extra staplaatsen nog uitgebreid worden tot maximaal zo’n 200 personen. Daarnaast beschikt het over 2 koffiekamers waar na afloop van de crematie nog een condoleance met eventuele consumpties kan plaatsvinden.

Crematie Schiedam bij crematorium Beukenhof
Crematorium Beukenhof

Alternatieve locaties

Een crematie Schiedam kan eventueel ook plaatsvinden op een alternatieve locatie zoals bijvoorbeeld het crematorium De Dijk in Maassluis, crematorium Hofwijk in Rotterdam of Crematorium Yardenhuis Rotterdam te Rotterdam.

Daarnaast is er nog de optie om bij een uitvaartcentrum in Schiedam de plechtigheid te houden en dat alleen later de daadwerkelijke crematie zelf plaatsvindt in het crematorium. Dit kan uw voorkeur hebben omdat u wellicht de locatie fijner vindt en omdat het soms goedkoper is. Ook is het mogelijk om in het uitvaartcentrum te Schiedam om een 24-uurs kamers te kiezen. Dit betekent dat u een sleutel krijgt en 24 uur per dag zelf toegang heeft tot deze locatie zodat u wanneer en hoe lang u wilt bij uw dierbare kan zijn om afscheid te nemen.

Als u verder geen plechtigheid zou wensen, dan zal de daadwerkelijke crematie aansluitend in het crematorium plaats kunnen vinden zonder verdere aanwezigheid van nabestaanden. Er bestaat echter voor een crematie te Schiedam, als u dit wenst, ook de optie om met een klein gezelschap wel aanwezig te zijn bij het invoeren van de kist in de oven van het crematorium.

Thuisopbaring via crematie Schiedam

Voor een crematie in Schiedam kan eventueel ook gekozen worden voor een thuisopbaring met daarna ook alleen de daadwerkelijke crematie in het crematorium. Hierbij wordt uw dierbare thuis opgebaard op bed of in een kist met een speciale koeling. Zo kunt u de dagen tot de crematie thuis in vertrouwde omgeving afscheid nemen wanneer en hoe u wenst. Aansluitend brengen wij uw dierbare naar het crematorium voor de crematie. Uiteraard kunt u dan alsnog een plechtigheid en afscheid houden in het crematorium of er zoals eerder vermeld voor kiezen alleen mee te gaan naar het invoeren van de kist in de oven. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst of wij u wellicht kunnen helpen met invullen van uw persoonlijke wensen.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!