In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Crematie Rotterdam Zuid

Hulp bij een crematie in Rotterdam Zuid

Het laten organiseren van een uitvaart is altijd een vervelende gebeurtenis. Toch is het wel nodig om een aantal zaken geregeld te hebben. U kunt zelf aan de gang met het organiseren van een crematie of begrafenis, maar gelukkig hoeft dat niet. U kunt er ook voor kiezen om een begrafenis of crematie te laten organiseren door een begrafenisondernemer. Dit is voor veel mensen de beste optie, omdat zij na het verliezen van een dierbare door een zware periode heen moeten. Ook hebben veel mensen niet genoeg kennis als het gaat om het organiseren van een begrafenis of crematie. Hiernaast hebben ze vaak geen zin en energie om alles zelf uit te zoeken na het overlijden van iemand die dichtbij stond. Bij van Ballegooijen Uitvaartverzorging kunnen wij u helpen met een crematie in Rotterdam Zuid en omstreken.

Wat kun je zelf al regelen?

Crematie Rotterdam ZuidAls u toch zelf een aantal zaken wilt regelen voor de begrafenis of crematie in Rotterdam Zuid, dan kunt u een aantal dingen zelf doen. Zo kunt u direct na het overlijden van uw dierbare uw huisarts informeren. Uw huisarts zal zo snel mogelijk naar u toekomen om de dood vast te stellen en de overlijdenspapieren voor u opstellen. Deze overlijdenspapieren hebben wij vervolgens nodig om de uitvaart voor u te verzorgen. Wilt u weten welke stappen u kunt doorlopen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u hierbij te helpen. Bel gerust naar 010-4855110.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken al meer dan 50 jaar vanuit onze passie en missie voor het steunen van mensen in een moeilijke periode. Uw persoonlijke uitvaartbegeleider staat u bij en brengt uw specifieke wensen in kaart. Daarna regelen wij voor u  de uitvaart en ontzorgen u bij praktische zaken waar u dat prettig vindt. Wilt u bepaalde aspecten van de uitvaart juist zelf regelen, dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven.

Bij van Ballegooijen Uitvaartverzorging nemen wij de meeste zorg voor u uit handen, om de gehele uitvaart in goede banen te leiden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer 010-4855110. Om de uitvaart geheel naar uw wens te laten verlopen maken wij graag met u een afspraak om samen de wensen te bespreken.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!