In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Crematie Dordrecht

Mogelijkheden in Dordrecht

Een crematie in Dordrecht is onder andere mogelijk in het crematorium Essenhof te Dordrecht. Uitvaartverzorging van Ballegooijen verzorgt al sinds de oprichting van het crematorium Essenhof in 1988, crematies in Dordrecht en begeleid u daarom graag bij uw keuze.  De crematie kan aldaar volledig plaats vinden inclusief het afscheid vooraf en een plechtigheid. Na afloop is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de condoleanceruimtes van het crematorium en aldaar een bijvoorbeeld een kopje koffie met koek of cake te gebruiken. Uiteraard kan bij een crematie te Dordrecht ook gekozen worden voor een borrel met bittergarnituur en mocht u wellicht een andere invulling willen geven aan de condoleance, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Crematie Dordrecht
Crematorium Essenhof

Alternative mogelijkheden in de omgeving

Uitvaartverzorging van Ballegooijen biedt u daarnaast ook de mogelijkheid om een afscheidsplechtigheid op een andere locatie te houden in bijvoorbeeld een ander rouwcentrum of een kerk bij u in de buurt, om daarna alleen de daadwerkelijke crematie plaats te laten vinden in Dordrecht bij het crematorium Essenhof. Ook is het mogelijk de crematie zelf elders plaats te laten vinden als dit voor u wenselijk is. Zo is er soms een groot prijsverschil onder verschillende crematoria en de diensten die zij verlenen. Wij kunnen u voorzien van diverse informatie en helpen u graag bij uw keuze.

Naast dit alles zijn er tegenwoordig ook veel horecagelegenheden zoals hotels, bars en zalencentra die ruimtes verhuren om daar een uitvaartplechtigheid te houden. Uiteraard kunnen wij in overleg met u hierin het contact en de planning voorzien. Het is zelfs mogelijk om een uitvaart thuis of in uw tuin te houden als er voldoende ruimte is. Opbaring van uw dierbare kan dan op bed met een speciale koeling of in de kist welke op een daarvoor bedoelde koelplaat komt te staan. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving en wanneer uw wilt afscheid nemen.

 

Meer informatie en mogelijkheden voor een crematie in Dordrecht

Uiteraard kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden of kosten van een crematie in Dordrecht. Wij staan u graag te woord en/of voorzien u van de benodigde informatie om de voor u juiste keus te maken.

 

 

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!