In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Crematie Barendrecht

Crematie regelen in Barendrecht

Bij het organiseren van een crematie Barendrecht moet u als nabestaande een aantal zaken regelen. U kunt de keuze maken om de crematie zelf te organiseren, maar u kunt ook gebruikmaken van de hulp van een begrafenisondernemer. Omdat veel mensen door een zware periode heengaan na de crematie, is dit de beste optie. Wij van Van Ballegooijen Uitvaartverzorging staan u graag te hulp bij het organiseren van een crematie.

Wat kun je zelf al doen voor crematie Barendrecht?

Mocht u niet alles uit handen willen geven, maar een aantal zaken zelf willen regelen voor de begrafenis of crematie Barendrecht, dan kunt u wel al een aantal dingen doen. Zo kunt u direct na het overlijden van een dierbare uw huisarts informeren. Naast deze praktische zaken kun je ook al gaan kijken naar het regelen van een aantal administratieve zaken. Mocht u hier veel moeite mee hebben, dan staan wij u graag bij.

Welke stappen kunt u het beste doorlopen?

Crematie BarendrechtAls uw dierbare is overleden dan is het belangrijk dat u contact opneemt met uw huisarts. Uw huisarts zal in het geval uw dierbare overlijd aan huis, zo snel mogelijk naar u toe komen om de dood vast te stellen en de overlijdenspapieren op te stellen die u later nodig zal hebben voor de uitvaartverzorger. Vervolgens kunt u met ons contact opnemen. Mocht u zich alvast willen voorbereiden op de onder te nemen stappen. Download ons stappenplan bij overlijden. Uiteraard kun u ons ook telefonisch bereiken. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken op 010-4855110.

U wordt altijd geholpen door ons bij alles wat bij een uitvaart komt kijken. Wij nemen voor u de tijd om samen met u alle facetten bij het organiseren van een crematie/uitvaart te doorlopen. Onze werknemers zijn zeer ervaren en op uw verzoek geven zij u advies.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!