In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisonderneming Barendrecht

De begrafenisonderneming in Barendrecht

Al jaren is van Ballegooijen uitvaartverzorging bekend als begrafenisnonderneming in Barendrecht. Zij verzorgden reeds duizenden uitvaarten en kunnen u voorzien van gedegen advies en de meest actuele informatie over alle mogelijkheden voor een uitvaart in de regio Barendrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en u krijgt ook indien u dat wenst een kostenbegroting zodat u weet wat de eventuele kosten van de uitvaart bedragen. Het is dan aan u de keuze of u de uitvaart door ons wilt laten verzorgen en u kunt dan nog zonder kosten kiezen voor een andere partij.

Waarom kiezen voor een begrafenisonderneming?

Heel veel dingen rondom de uitvaart kunt u tegenwoordig ook zelf regelen. De vraag is alleen in hoeverre dat u dat wilt. Bij een overlijden komen vaak veel emoties kijken en als daarnaast ook nog allerhande zaken moeten worden geregeld en uitgezocht levert dit vaak de nodige stress op. Hierbij kan een begrafenisonderneming te Barendrecht u bijstaan. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over welke keuzes er allemaal gemaakt moeten worden, adviseren u hierbij en zorgen tevens dat alles daarna precies zo wordt verzorgd zoals u het wenst. Uiteraard bent u vrij om de zaken die u zelf wilt doen, alsnog in eigen handen te houden. Zo vinden sommige nabestaanden het een prettig idee om zelf de aangifte van overlijden te doen bij de gemeente.

 

begrafenisonderneming Barendrecht
Aula op begraafplaats Den Ouden Dijck

Wilsbeschikking uitvaartwensen

Het is tevens mogelijk om uw uitvaartwensen reeds vooraf te bespreken en vast te leggen in een wilsbeschikking. Wij kunnen u blanco exemplaar toesturen welke u zelf op een voor u passend moment kunt invullen. U kunt deze dan bewaren op een plek waar uw nabestaanden deze weten te liggen of makkelijk kunnen vinden in geval van uw overlijden.

Ook is het mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een afspraak bij ons te maken zodat wij de wensen samen met u bespreken en vastleggen. Wij geven u dan gepast advies en het is dan ook mogelijk de wensen in ons bestand vast te laten leggen.  Dit betekend dat uw nabestaanden in het geval van uw overlijden met een enkel telefoongesprek alles in werking kunnen stellen en ervoor zorgen dat wij uw uitvaart volgens de door vastgelegde wensen wordt uitgevoerd. U kunt te alle tijden contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!