In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisonderneming Rotterdam

Wat kan een begrafenisonderneming voor u betekenen?

Een begrafenisonderneming in Rotterdam kan u bijstaan in de moeilijke en emotionele tijden rondom een overlijden. Op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden kan een begrafenisonderneming u voorzien van advies. Zij helpen u bij het maken van diverse keuzes waar u op dat moment vaak voor komt te staan en nemen u zoveel mogelijk (administratieve) zaken uit handen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kunt u zich tijdens deze emotionele periode volledig richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Daarnaast kan een begrafenisonderneming u helpen bij het op voorhand vastleggen van uw wensen. Dit kan bij ons bijvoorbeeld doormiddel van contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek om u wensen in kaart te brengen. Wij geven u dan graag advies over alle mogelijkheden en krijgt u tevens van ons een inschatting van de kosten. Indien u wenst kunnen wij dan ook kosteloos uw dossier opslaan in ons bestand. Wanneer het moment van overlijden dan plaatsvindt kan een nabestaande met één telefoongesprek alles in werking zetten.

begrafenisonderneming Rotterdam
Kantoor / uitvaartwinkel aan de Strevelsweg te Rotterdam.

Een begrafenisonderneming in Rotterdam kiezen

Een begrafenisonderneming in Rotterdam kiezen kan nog een lastige keuze zijn. Het aanbod is tegenwoordig groot en er zijn veel onderlinge verschillen in kwaliteit en soorten zorg. Vaak is het dan ook lastig om door de bomen het bos nog te zien en de voor u juiste keus te maken. Uiteraard is de keuze voor een begrafenisonderneming in Rotterdam ook zeer persoonlijk. Wij geven daarom dan ook vaak het advies om als de mogelijkheid er is, al voor u met een overlijden te maken krijgt, een begrafenisonderneming te kiezen. Dit omdat er bij een overlijden vaak veel emoties en een gevoel van tijdsdruk ontstaan waardoor niet altijd de juiste keus wordt gemaakt. Als u toch onverwacht met een overlijden te maken heeft zouden wij adviseren om te kijken of u te maken heeft met een ervaren bedrijf en/of dat het bedrijf goede reviews heeft. Al zijn helaas zelfs reviews tegenwoordig niet altijd betrouwbaar.

Onze geschiedenis en visie

Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrafenisonderneming in Rotterdam. We hebben in al deze jaren ons werkgebied uitgebreid naar geheel Zuid-Holland, Noord-Brabant en een deel van Utrecht. Echter zijn wij nog steeds hetzelfde familiebedrijf met dezelfde waarden die wij hadden bij onze oprichting. Wij richten ons namelijk nog steeds op het bieden van de best mogelijke kwaliteit en zorg gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Met onze jarenlange ervaring en duizenden verzorgde uitvaarten kunnen wij u van goed advies voorzien. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle mogelijkheden en laatste ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!