In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisondernemer Zwijndrecht

Zoekt u een begrafenisondernemer in Zwijndrecht?

Uitvaartverzorging van Ballegooijen verzorgt al meer dan 50 jaar uitvaarten in de omgeving Drechtstreken en Rotterdam. Zo ook in Zwijndrecht. Wij zijn als begrafenisondernemer in Zwijndrecht op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en alle mogelijkheden binnen de omgeving en adviseren u dan ook graag. Zo kunt u te allen tijde bij ons terecht voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave gebaseerd op uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier.

begrafenisondernemer Zwijndrecht
Condoleanceruimte crematorium Minnendael

Wat kan een begrafenisondernemer voor u betekenen?

Bij een overlijden komen vaak veel emoties kijken. Hierdoor is het soms lastig om daarnaast ook nog veel informatie te verwerken over alle keuze die op zo’n moment gemaakt moeten worden. Wij kunnen u dan bijstaan met advies op maat en u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Zeker omdat er tegenwoordig veel mogelijk is en de wensen van ieder mens vaak heel verschillend zijn helpen wij u als begrafenisondernemer te Zwijndrecht graag bij het kiezen van o.a. de juiste kaart, de meest geschikte locatie en evt. bijvoorbeeld een alternatieve vorm van rouwvervoer. In een persoonlijk vrijblijvend gesprek stellen wij de uitvaart samen zoals u het wenst en ontvangt u van ons een prijsopgave over de te verwachten kosten.

 

Het is ook mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een gesprek te hebben over eventuele uitvaartwensen in de toekomst en het reeds vastleggen van uw wensen. Hierbij inventariseren we uw wensen en stellen een document op welke u kunt bewaren op een veilige plek. Indien u dan komt te overlijden kunnen uw nabestaanden uw uitvaart vormgeven aan de hand van de door u genoteerde wensen. Het is ook mogelijk om zonder kosten dit formulier op te laten slaan in ons bestand. Zo kunnen nabestaanden in geval van uw overlijden alles met één telefoongesprek in werking zetten en voeren wij de uitvaart uit zoals u het zelf heeft beschreven.

Tevens kunt u eventueel ook geld storten in ons depositofonds zodat de uitvaart ook reeds betaald is en uw nabestaanden hier geen verdere zorgen over hebben. Uiteraard is dit niet nodig als u bijvoorbeeld zelf al voldoende verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u hierover tijdens het gesprek ook verder over adviseren.

Onze visie en geschiedenis

Al meer dan 50 jaar zijn wij de begrafenisondernemer in Zwijndrecht en hebben wij ons werkgebied in die tijd uitgebreid naar de gehele provincie Zuid-Holland, Noord-Brabant en delen van Utrecht. We zijn echter een familiebedrijf met dezelfde waarden als toen we werden opgericht. We focussen ons dan ook nog steeds op het leveren van de best mogelijke kwaliteit welke past bij uw budget. Met onze ervaring kunnen wij u dan ook voorzien van het best mogelijke advies gebaseerd op de alle huidige mogelijkheden en recente ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!