In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

begrafenisondernemer Spijkenisse

De begrafenisondernemer in Spijkenisse

Uitvaartverzorging van Ballegooijen is het enige nog echt actieve en onafhankelijke familiebedrijf in de regio dat al meer dan 55 jaar actief is als uitvaartondernemer in Spijkenisse. Hierdoor hebben wij veel ontwikkelingen meegemaakt en diverse trends in de branche zien komen en gaan. Door deze ervaring en onze drang naar innovatie zijn wij goed op de hoogte van alle (nieuwe) mogelijkheden op het gebied van uitvaarten. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van de nieuwste informatie en mogelijkheden welke aansluiten bij uw wensen.

 

Één ding dat wij hebben geleerd tijdens de tienduizenden uitvaarten welke wij hebben mogen verzorgen, is dat net als de mens zelf, iedere uitvaart zeer persoonlijk en uniek is. Daarom hebben wij geen vaste pakketten met pakketprijzen maar bespreken wij iedere uitvaart persoonlijk. Dit is altijd mogelijk in een vrijblijvend gesprek waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht. Hierbij inventariseren wij samen met u alle wensen en voorzien wij u van advies waarop u uw keuzes kunt baseren. Wij adviseren en u beslist.

 

uitvaartondernemer spijkenisse
Begraafplaats de Ommering

In geval van overlijden

In geval van overlijden informeert u altijd eerst een huisarts of een andere dienstdoende arts. Hierna kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek zodat wij u kunnen informeren van de mogelijkheden en de diensten welke wij voor u kunnen leveren. Hierbij kunt u o.a. denken aan het overbrengen van uw dierbare naar het mortuarium. Dit gebeurt nadat het overlijden officieel door arts is geconstateerd en de verklaring van overlijden is afgegeven. Ook is het eventueel mogelijk om uw dierbare bijvoorbeeld thuis op te baren zodat u dag en nacht bij hem/haar aanwezig kan zijn en wanneer u wilt afscheid kunt nemen. Alle andere mogelijkheden bespreken wij daarna met u op een locatie van uw keuze.

 

Uitvaartondernemer Spijkenisse kiezen

‘Welke uitvaartondernemer in Spijkenisse moet ik kiezen?’. Dit is een veel voorkomende vraag. Zeker omdat er tegenwoordig een groot aanbod is aan uitvaartondernemers. Omdat uitvaartondernemer tegenwoordig een vrij beroep is, is er een wildgroei aan zelfstandigen die uitvaartondernemer worden. Dit maakt het kiezen voor naasten vaak niet eenvoudiger. Er zijn vele nieuwe zeer begane en competente starters op de markt maar helaas zijn er ook ondernemers die niet de begeleiding kunnen bieden welke nodig is om een waardig afscheid te kunnen organiseren en begeleiden. Ook speelt het gevoel dat u bij een uitvaartondernemer heeft een grote rol. Dit is ook mede één van de redenen dat wij een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Indien u dan om wat voor reden dan ook niet besluit voor onze dienstverlening te kiezen bent u vrij een andere ondernemer te kiezen zonder achteraf nog een factuur te ontvangen van ons.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!