In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisondernemer Rotterdam

Wat doet een begrafenisondernemer Rotterdam?

Een begrafenisondernemer of uitvaarverzorger helpt u als nabestaande met het regelen van de uitvaart. Wat de begrafenisondernemer precies doet hangt ook af van uw persoonlijke wensen. Een uitvaartverzorger of begrafenisondernemer kan helpen met verschillende zaken. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in de buurt van Rotterdam? Wij van Van Ballegooijen helpen u graag en staan 24/7 voor u klaar! Bel naar 010-4855110.

Het regelen van de begrafenis

Zo kan de begrafenisondernemer ten eerste aangifte doen van het overlijden bij de gemeente. Hiernaast zal hij u kunnen helpen met het doornemen van uw wensen binnen de uitvaart. Een begrafenisondernemer Rotterdam is helemaal op de hoogte van de wetten en regels die gelden om het organiseren van een uitvaart. Verder kan een begrafenisondernemer uw helpen met het opstellen van een begroting voor de uitvaart, het regelen van een locatie, het schrijven en plaatsen van een rouwadvertentie, het organiseren van transport en het regelen van de uitvaart zelf op de dag dat deze plaatsvindt.

Moet ik een begrafenisondernemer inschakelen?

Begrafenisondernemer Rotterdam

Ondanks dat het niet wettelijk verplicht is om gebruik te maken van een begrafenisondernemer, scheelt het u wel een hele hoop extra zorgen. De periode na het overlijden van een geliefde is vaak geen prettige periode. Vlak na het overlijden van een dierbare heeft u vaak andere dingen aan uw hoofd en wilt u niet bezig zijn met het regelen van een begrafenis.

Het is dan fijn dat u iemand kunt inschakelen die je door deze weken heen kan loodsen en ook nog eens verstand van zaken heeft. Zo kunnen u, uw familie en uw vrienden jullie richten op het rouwproces. Een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger zal tijdens dit proces goed naar u luisteren en zorgen voor rust en perspectief. Natuurlijk hoeft u niet alles door een begrafenisondernemer te laten doen. Zo heeft u eigenlijk altijd de mogelijk om een gedeelte zelf te doen en een gedeelte uit te besteden. Het kan best zijn dat u het meeste liever wel zelf doet.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het organiseren van een uitvaart. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer 010-4855110.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!