In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisondernemer Ridderkerk

Uw begrafenisondernemer in Ridderkerk

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij uitvaarten in Ridderkerk en omstreken en zijn wij de begrafenisondernemer in Ridderkerk die staat voor zorg en kwaliteit bij iedere begrafenis of crematie. U kunt voor meer informatie dan ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, e-mail, telefoon of in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Waarom kiezen voor een begrafenisondernemer?

Wij nemen u met zorg en liefde veel werk uit handen in een vaak emotionele tijd. Daarnaast adviseren wij u bij alle keuzes waarvoor u komt te staan na het overlijden en zorgen wij dat alles naar wens verloopt. Uiteraard bent u degene die alle keuzes maakt en is het enkel onze rol om u daarbij te adviseren. Uiteraard zorgen wij ook dat uw dierbare het afscheid krijgt zoals u het voor ogen heeft en wat past bij het budget dat u wenst te besteden. Met onze jarenlange ervaring als begrafenisondernemer in Ridderkerk, zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen daarom altijd een passende oplossing vinden voor uw wensen.

 

Buiten de uitvaart zelf staan wij u bij met informatie rondom alle randzaken bij het overlijden zoals de administratieve afwikkeling van diverse zaken. Hiervoor hebben wij handige offline en online informatiebronnen voor u ter beschikking en kunt u ons na de uitvaart ook altijd contacteren voor advies. Wij proberen u zo goed mogelijk te ontzorgen zodat u alle ruimte en tijd heeft om in uw tempo en op uw wijze afscheid te nemen van uw dierbare.

 

Ook is het mogelijk om bij ons een begrafenis of crematie op voorhand al te bespreken en vast te leggen. Dit is zeker voor eventuele nabestaanden erg prettig gezien deze op het moment van overlijden met één telefoongesprek alles wat vooraf is vastgelegd in werking kunnen zetten. Hierdoor hoeven zij vaak toch wel lastige keuzes niet meer te maken en weten ze dat zij volledig handelen naar uw wensen. Het vastleggen van uitvaartwensen en deze bewaren in ons bestand is volledig kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

 

‘Welke uitvaartonderneming moet ik kiezen?’

Dit is een zeer persoonlijke keuze. Iedere begrafenisondernemer in Ridderkerk en omstreken heeft vaak zijn eigen werkwijze en ervaring. Zo staan wij al meer dan 50 jaar voor het leveren van de beste zorg en kwaliteit die wij kunnen bieden gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Hierbij houden we ook rekening met een eventueel door u gesteld budget. Wij voorzien u graag vrijblijvend van een offerte en informatie. Zo kunt u goed geïnformeerd de voor u beste keus kunt maken. Uiteraard blijft het naast alle feiten altijd een keuze op basis van uw persoonlijke gevoel. Wij adviseren en u beslist.

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!