In geval van overlijden: 010 – 485 51 10

Begrafenisondernemer Hendrik-Ido-Ambacht

Begrafenisondernemer te Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zijn al langer dan 55 jaar actief als begrafenisondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht. Hierdoor kunnen wij u voorzien van het best mogelijke advies in verband met alles wat komt kijken rondom een overlijden. Wij gaan hiervoor graag persoonlijk met u in gesprek zodat u duidelijk uw wensen kenbaar kunt maken en wij hierbij een voor u passende oplossing kunnen vinden. Deze gesprekken zijn vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Op basis van ons advies en een eventuele vrijblijvende kostenbegroting kunt u dan besluiten of wij voor u de uitvaart mogen verzorgen.

 

Mogelijkheden voor een uitvaart

Op het gebied van de uitvaarten is de laatste 20 jaar veel veranderd en is er heel veel mogelijk. Dit is prettig omdat iedere uitvaart bijzonder persoonlijk ingevuld kan worden, maar dit brengt wel veel verschillende keuzes met zich mee. Hierbij staan wij u als begrafenisondernemer te Hendrik-Ido-Ambacht graag bij.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden en kunnen u dan ook voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de juist keus te maken. Hierdoor kunt u zich vooral richten op het verlies van uw dierbare en de bijbehorende emoties. Wij nemen dan ook graag voor u alle administratieve en overige zaken rondom de uitvaart uit handen. U krijgt tevens van ons diverse handige hulpmiddelen welke u helpen om na afloop van de uitvaart de noodzakelijke administratieve afwikkeling te kunnen doen. Uiteraard zijn wij indien er dan nog vragen zijn, ook dan nog altijd bereikbaar om u hierbij te helpen.

Begrafenisondernemer Hendrik-Ido-Ambacht
Aula op begraafplaats Achterambacht

Uw uitvaartwensen vastleggen

Als begrafenisondernemer te Hendrik-Ido-Ambacht kunt u bij ons ook terecht voor voorbespreking. Hierbij ontzorgt u uw nabestaanden door het op voorhand vastleggen van uw uitvaartwensen. Dit kan in een vrijblijvend gesprek en hiervoor rekenen wij geen kosten. U kunt dan ook uw wensen bij ons laten opslaan in ons bestand. Mocht u dan ooit komen te overlijden dan kunnen uw nabestaanden met één telefoongesprek alles in werking zetten. Uw uitvaart wordt dan aan de hand van de door u vastgelegde wensen uitgevoerd. Het is ook mogelijk om het document met uitvaartwensen thuis te bewaren. Echter is het dan wel verstandig dit op een plaats te doen waar uw nabestaanden het na uw overlijden weten te vinden. Voor meer informatie over een eventuele voorbespreking kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Direct contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!