In geval van overlijden: 010 - 485 51 10


COVID-19

Naar aanleiding van het de COVID-19 / Corona pandemie zijn binnen het gebied van de uitvaartbranche ook diverse aanpassingen van toepassing.


Wij zullen dan ook alle uitvoeringen van een uitvaart laten verlopen volgens de onderstaande aangepaste regelgevingen. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben of informatie willen, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of per email. Het fysieke contact dient zo veel mogelijk beperkt te blijven.

 

Bericht calamiteitenteam BGNU, LOB, LVC, VMC
d.d. 16-03-2020

Het RIVM heeft vanmiddag een uitspraak gedaan over het aantal aanwezigen bij een uitvaart. Voor de uitvaartplechtigheden en condoleancebezoek mag het gezelschap niet groter zijn dan 30 personen. Dit is exclusief de eventuele personeelsleden. 
Het is dua alleen mogelijk om een besloten plechtigheid te houden en het is tevens niet toegestaan om een nazit / condoleance achteraf te regelen en koffie en/of thee te schenken.

Aanvullende punten
In het bericht van 15-03-2020 staat vermeld: ‘Vanaf 15 maart dienen de uitvaarten telefonisch besproken te worden. De gemaakte afspraken bevestigt u per e-mail waarbij u de opdrachtgever vraagt deze mail voor akkoord te bevestigen.’ Afspraken mogen natuurlijk ook -indien dit systeem actief is- via een webpagina gemaakt worden. De achterliggende boodschap van deze regel is uitsluitend, dat persoonlijk contact vermeden moet worden.

Mocht RIVM met relevante, aanvullende of specifiekere maatregelen aangaande de uitvaartzorg komen, dan wordt u hierover geïnformeerd per nieuwsbrief, via Facebook of hier op onze website.

Direct contact
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt direct contact met ons opnemen!

Mail ons Bel mij terug!